Výtažky larvů voskových můrak

Při lidovém hojení se extrakt voskovitých molů používá dlouhou dobu. Dokonce i v 17. století v Evropě byl výtažek z larvů voskového motoru použit pro léčbu vysoce postavených osob a těch, kteří měli přístup k včelínům. Pouze v minulém století se však uskutečnily první vědecké studie, jejichž cílem bylo potvrdit nebo popřít účinnost této drogy.

Princip fungování a vědecké pozadí účinnosti tohoto výpisu

Máte-li řešit otázku účinnosti extraktu zavíječe voskového jako objektivně a nestranně, bez čtení recenzí a vynalezl agresivní producenty reklamní včelařů, použití vosku můra extraktu může být bezpečně považovat za užití placeba: závažné studie prokazující účinnost tohoto opravného prostředku, nikdy provedena.

Vskutku, jak říkají prodejci a výrobci, extrakt z moth-voskové můry je založen na určitém enzymu zvaném cerrase, jedinečné látce schopné rozložit složité molekuly tuku. Je to kvůli tomuto enzymu, že larva údajně tráví včelí vosk.

Vzhledem k tomu, že molekulární stěny mnoha bakterií jsou složeny z lipopolysacharidů, které částečně souvisejí chemickou povahou s vosky, začali pseudo-lékaři aktivně využívat myšlenku, že výtažek z voskových molů může zabíjet bakterie tuberkulózy a některých dalších nemocí.

To zní velmi pravděpodobné, vzhledem k tomu, že princip fungování nástroje je tak dobře popsán. Ve skutečnosti však všechno není tak hladké.

Nejprve věda nepozná enzym cerrase. Toto jméno se objevuje pouze v reklamě na doplňky stravy a stejný alkoholický extrakt z larvů voskových molů. A jestliže lékárníci, kteří pečlivě prostudovali složení larvů voskového motoru, tuto látku nenalezli, vznikají vážné pochybnosti o její existenci v přírodě obecně.

Jedinou osobou, která popsala enzym tserra, je určitý Mukhin, který se objevuje v různých zdrojích jako EO nebo jako S.A. Nepsal diplomovou práci, ale promluvil o enzymu ve spíše obdivujících tónech. Prakticky to samé jako prodejci doplňků stravy říkají.

Dále z čistě základního hlediska prakticky všechny bakterie obsahují lipidy ve skořápkách. V souladu s tím by zázračný enzym měl bez rozdílu ničit jak mykobakterie, které způsobují tuberkulózu, tak příznivou mikroflóru střeva a žaludku.

Ve skutečnosti je takový enzym antibiotikum, protože působení řady antibiotik je specificky zaměřeno na rozdělení stěn bakterií. Proč tedy tsraraza nezničí prospěšné laktobacily nebo E. coli, které jsou vždy přítomny v zažívacím traktu? Jak se pozoruje selektivita a jak je enzym dodáván do plic "léčit tuberkulózu"? Není jasné...

"Moje diagnóza je před aplikací extraktu voskovitých mol: tromboflebitida, křečové žíly na levé noze, indikace k chirurgickému zákroku. Aplikoval jsem extrakt na 2 měsíce, na noze zmizely dva velké uzly a v noci jsme přestali mučit bolesti. "

A poslední, i když ne to nejdůležitější. Je všeobecně uznáváno po celém světě, že extrakt se extrahuje po sušení a mletí surovin a následně - extrakcí alkoholem, olejem nebo jinými látkami. Pokud se surovina bez přípravy naplní alkoholem, výsledkem je tinktury.

Zároveň prodejci a výrobci produktů trvají na názvu "extrakt", ačkoli v samotných lahvích jsou viditelné panenské housenky, které jsou alkoholizované.

Tato zdánlivě malá nepřesnost naznačuje, že vážná patentovaná výroba výtažku z voskových peří nikdy neexistovala a můžete ji koupit pouze od domácích léčitelů.

Je nemožné popřít možnost, že zázračné vlastnosti výtažku z voskových můry byly vynalezeny, protože samotný voskovitý moř je v hnízdě a je vedlejším produktem včelařství. Namísto vyhazování nenáviděných larv, podnikavým včelařům se jim podařilo vydělat peníze.

Tato praxe je však společná s léčivými přípravky. Až dosud neexistují žádné seriózní studie účinnosti včelího chleba nebo mateřského želé a tyto prostředky jsou považovány za majetek lidové medicíny. Přesto je s nimi zacházeno tisíce lidí a někteří dokonce chválí.

Zda je pro to za to vinu placebo efekt, nebo zda tyto produkty skutečně mají užitečné vlastnosti, které ještě nebyly studovány - rozhodně nelze říci. Každopádně, když je používáte, je užitečné dodržovat určitou opatrnost a být kritický vůči reklamě.

Co zachází s extraktem z voskového mola a jaký vliv má na tělo?

Podle výrobců může být extrakt z voskovitých moštů (někdy slovo "melonellas" v latinském názvu motýla v názvu) pomáhá léčit následující nemoci:

  • tuberkulóza
  • bronchiální astma
  • bronchitida
  • pneumonie
  • poškození po infarktu myokardu
  • tromboflebitidu
  • anémie
  • klimakterických poruch
  • depresivní
  • endokrinní poruchy.

"V nemocnici jsem byl léčen tuberkulózou a bronchiální astma zůstala, jak jsem si myslel, navždy. Ale pak jsem na radu kamaráda začal pít extrakt z můry a za šest měsíců se můj stav zlepšil natolik, že jsem přestal dusit ani v létě. "

Nebyly však provedeny žádné závažné studie potvrzující účinnost extraktu při léčbě těchto onemocnění.

Obecně je použití extraktu larvy voskových můrak založeno na zamýšlené antimikrobiální aktivitě.

Za prvé, výtažek z larvů voskovitých je považován za lék na tuberkulózu, a to zcela pravděpodobně proto, že byl poprvé použit, když tuberkulóza byla mimořádně častá nemoc.

Přibližně se stejnou účinností by se dnes začalo používat k augmentaci prsů.

Obecně jsou vlastnosti extraktu larv voskových můra dnes značně nadhodnoceny, ale zároveň jsou známy jak pozitivní recenze, tak případy jeho úspěšné aplikace.

Způsob přípravy

Způsob přípravy extraktu voskovitých je velmi jednoduchý. Shromážděné larvy se umístí do jakékoliv nádoby a naplní se 40% lékařským alkoholem. Po tomto je infuze po dobu 1-2 měsíců.

Stejným způsobem lze extrakt voskovitých moštů připravit doma. V závislosti na poměru hmotnosti larvy a alkoholu získáte 10% nebo 25% léku.

"Když jsem koupil tento výrobek, skoro jsem se cítil špatně, myslel jsem si, že bych ho nikdy nemohl vypít. Na stejném místě, larvy plavat mrtvé! Ale chuť byla jen alkohol. Hlavní věc - nedívejte se na láhev. Stalo se snadnější dýchat, hypertenze prošla. "

V včelařských farmách začíná příprava extraktu voskovitých moří ve fázi výběru samotných larv. Předpokládá se, že housenka by měla být poměrně velká, ale nikoliv z posledního věku: larvy, které se připravují na kojení, se krmí trochu a požadovaný enzym je téměř ne izolovaný.

Podle některých výrobců je pro přípravu výtažku z larvů velkého voskového motýlku v množství půllitru nutné zcela zničit celý rám s medem, který je dán hnízdami. Za cenu to je přibližně 120-150 rublů.

Jak používat výtažek z voskové můry?

Neexistují žádné obecné pokyny pro použití výtažku z voskových můry v přírodě a každý výrobce použije pro své použití vlastní doporučení pro jeho použití.

Léčba onemocnění vnitřních orgánů zpravidla obvykle spotřebovává 15-20 kapek 2-3krát denně a smíchá je se 100-150 gramy jakékoliv jiné kapaliny.

Je žádoucí, aby instrukce pro příjem extraktu z larvů voskových molů vydala lékař, který předepisuje samotnou drogu. Použití tohoto nástroje bez lékařského předpisu nestojí za to.

"Po infarktu mi lékař předepsal pergou, ale od ní jsem silně vyléčil. Rozhodli jsme se zkusit výtažek z máta a pomohl. Stav se vrátil k normálu, velmi dobrý lék navíc k obvyklému souboru léků. "

Marya Rudolfovna, Kerch

Před přijetím výtažku z voskových peří je třeba poznamenat, že mnoho lidí je náchylných na alergie na včelí produkty. Rozhodně je droga kontraindikována u dětí mladších 14 let, těhotných a kojících matek.

Formy propuštění a ochranné známky

Koupit výpis z larvů voskového motýla dnes je snadný: je aktivně distribuován prostřednictvím internetu a samotných včelařů. Cena 100 ml injekční lahvičky z extraktu z voskových peří je přibližně 800 rublů. Tato cena je relevantní pro extrakt z molů vosku s 20% obsahem samotných larv. 10% extrakt stojí dvakrát méně, ale je méně obvyklé.

Neexistuje žádná známá farmaceutická společnost, která tento nástroj vyrábí. Existuje společnost Melonella, která vyrábí výrobky v krásných obalech, ale není kontrolována shoda svých výrobků s žádnými požadavky.

V každém případě, abyste se vyhnuli podvodům, měli byste určitě podívat na nádobu dříve, než ji koupíte. Musí mít larvy, které vypadají jako housenky. Bez nich je pravděpodobné, že si koupíte falešný alkohol samotný.

Vosková můra: tinktury, užitečné vlastnosti, předpis, léčba, recenze

Dosavadní způsob léčby, který je v dávné minulosti poměrně rozšířen, opět získává popularitu - tinkturu voskové můry. Druhým jménem tohoto úžasného léku je včelí oheň. Zvažte podrobněji, jaké jsou vlastnosti aplikace tohoto léčebného prostředku a jaká onemocnění může léčit.

Takže, co je vosk můra, jeho použití v receptur tradiční medicíně, které jsou prospěšné vlastnosti vosku můra tinktury, indikace a kontraindikace, dávkování a doporučených úprav.

O voskové můry - co to je

Vosková můra známá od dávných dob. Byl to základ pro léčivé přípravky, které dokonale léčí srdeční choroby, změny v těle související s věkem, mužská impotence a mnoho dalších onemocnění.

V minulém století v některých restauracích v Číně a Japonsku podávali pokrmy s larvami voskových můrak. A pokud bychom se obrátit na ještě starověku - ve starověkém Řecku a Egyptě, to znamená úspěšně léčit pro domácí spotřebu, neplodnosti a dalších gynekologických onemocnění.

Přesné informace o tom, jak správně používat lékařský výrobek vyrobený na bázi vosku můry byl velmi dlouhou dobu znám pouze do určité skupiny lidí: léčitelů a včelaři.

Obecně platí, že vosková molka je považována za škůdce v úlech, ačkoli existuje jiný názor na jejich vzájemně přijatelnou symbiózu s včely. Od okamžiku, kdy můra položí své vejce až do hodiny vzhledu dospělého motýla, je voskový mol jen uvnitř úlu. Proto bylo hlavním jídlem pro malé larvy můry pouze včelí vosk a plástve se zbytky medu.

V prvních deseti dnech se larvy krmí pouze perly a medem. A mnoho včelařů doporučuje, aby si užívali jen tak 10-ti denní jedinci na tinkturu.

Výsledkem je, že vosková molka je nejen pohroma všech včelařů, ale také vynikajícím terapeutickým nástrojem.

Užitečné vlastnosti voskové molice - tinktury a extraktu

  • Antibakteriální;
  • imunostimulační;
  • antioxidant;
  • stimulace mozkové aktivity a fyzické aktivity;
  • detoxikace;
  • tonikum, náhrada po vážné nemoci, chirurgie;
  • prevence a léčba onemocnění kardiovaskulárních a respiračních systémů;
  • zlepšení paměťové a koncentrační schopnosti, nálady;
  • regulační metabolické procesy v těle;
  • normalizace hladin glukózy v krvi;
  • prevence chřipky a jiných nachlazení;
  • léčba genitální oblasti ženské (cysty vaječníků, početné dysfunkce, hormonální poruchy, neplodnost) a mužů (adenom, prostatitis, neplodnost).

Tinktura se úspěšně používá v kardiologii, dermatologii, gynekologii, léčbě onemocnění trávicího traktu, gerontologii.

Hlavní údaje o použití tinktury včelího ohně

  • Infekce plic s hůlkou Koch.

Od starověku se jako účinná léčebná pomůcka v boji proti tuberkulóze používá tinktury včelího stingu. Existuje celá řada vědeckých prací, které prokazují teorii, že enzymy larev motýlů se živí včelím voskem s úspěchem, mohou rozebrat skořápku Koch bacil, a tím by znemožnila přímého původce onemocnění tuberkulózou.

Úspěch léčby byl tak velký, že tento lék začal být používán při léčbě jiných onemocnění, jejichž povaha je spojena s bakteriálními infekcemi.

  • Všechny druhy srdečních defektů, vrozené anomálie tohoto orgánu, arytmie, kardioveruroza atd.
  • Velmi zlepšuje hemoglobin a úspěšně se používá při léčbě krevních chorob.
  • Pomáhá se zotavit z chirurgie, léčí osteoporózu a cystické útvary.
  • To je obecně používáno k obnově ztracené vitality, pozastavit změny související s věkem a předcházet nemoci spojené s obecným stárnutím těla.
  • Výborný nástroj při léčbě onemocnění zažívacího traktu.
  • Docela obyčejná droga ke zvýšení fyzické vytrvalosti sportovců před sportovní výkony a rehabilitace po soutěži.

Je důležité si uvědomit, že navzdory skutečnosti, že tento lék nemá žádné vedlejší účinky, měl by předepisovat a zapsat dávku pouze lékař nebo znalý včelař.

Příprava tinktura voskových můstků

Obecně snadnější ke koupi tohoto tinkturu v důvěryhodném včelaře, například «pergoff.ru: Wax můra tinktura, extrakt, sirup,“ ale pokud je to nezbytně nutné připravit sama, ona trvala na tom, v poměru 1:10 (10 gramů vosku můry larev. 100 gramů vodky). Často v této tinktře přidávají exkrementy larvů můry, dávají barvu a mají odpovídající biologickou aktivitu.

Kromě tinktur se extrahuje extrakt z tohoto včelařského produktu, připravuje se medový sirup.

Účinnost tohoto léčiva pro léčebné účely je popsána nejen ve vědeckých časopisech.

Existuje mnoho pozitivních recenzí obyčejných lidí, kteří používali tuto metodu léčby pro sebe.

Například obyvatel Novosibirsku, Tatiana, píše recenzi:

"Po dlouhou dobu jsem ani nevěřil, že v přírodě existuje takový lék jako včelí poklop. Ale stalo se to tak, že můj syn nabral tuberkulózu. Lékař současně s hlavní léčbou předepsal lék, syn velmi rychle pokračoval v léčbě. Vyzbrojeni podrobnějšími znalostmi o tomto léku jsem se také rozhodl použít tuto tinkturu k léčbě mého onemocnění - křečové žíly. Dnes, po dvou měsících léčby, výsledek má svou vlastní pozitivní dynamiku a věřím, že infúze včelího ohně mi pomůže zbavit se mého problému navždy. "

Kontraindikace tinktury moči vosku

  • Peptický vřed, erozivní patologie jícnu;
  • těhotenství, ačkoli podle některých zdrojů ve třetím trimestru je povoleno použít k odstranění toxikózy;
  • alergické projevy a individuální nesnášenlivost.

Pokyny pro použití voskové můry

Vzhledem k tomu, že s téměř jakýmkoliv druhem léčby včelařskými výrobky se může vyvinout alergie, je nutné začít používat tinktury nebo extrakt z včelího ohně z malých dávek - 10-15 kapek denně ráno půl hodiny před jídlem.

Existuje ještě jemnější možnost vstupu do léčby tinkturami voskových molů:

1 den - čtvrtina dávky;

2. den - polovina doporučené dávky;

3 den - tři čtvrtiny;

samotná dávka se vypočítává v závislosti na hmotnosti osoby - na každých 10 kilogramů se doporučuje užít tři kapky tinktury.

Pokud se někdo nechce obtěžovat kvapkami - včelaři doporučuji, abyste půl hodiny před jídlem dvakrát denně pili poloviční lžičku uvedené tinktury. Maximální dávka - lžíce třikrát denně.

V profylaktických aplikacích, jediná dávka je doporučena pro léčbu účinnější bude dvakrát přijímacích prostředků, ale až do pozdního večera je nejlepší, aby vydržet, takže po přijetí vosku můry tinktury mohou být problémy s usínáním.

Účinnost je také zvýšena, pokud se mletá tinktrie zředěná v lžíci vody okamžitě nevrátí, ale drží se v ústech a trochu se sání.

Souběžně s léčbou se doporučuje abstinence od alkoholu a nadbytek jídla.

Tinktura z larvů voskovitých

Venku se tato tinktúra zabývá tlakovými vředy, vředy, maziva oparu, vaří. Účinně míchat čajovou lžičku tinktury se stejným množstvím Dimexidu, které se používá v aplikacích a kompresích. Pokud má pacient vysokou citlivost, je možné směs dále ředit poloviční čistou vodou.

Doporučená léčba - trvání léčby larvami včel

Průměrný průběh je tři měsíce, ale často pro různé nemoci existuje vlastní režim. Pokud si koupíte tinkturu na časově ověřených a kvalitně testovaných místech, návod k použití pro specifická onemocnění je vždy spojen s extraktem tinktury nebo voskového motýlku.

Moth voskové můry recenze a kontraindikace

Co je vosková mol

Voskovitá můra, drtič, melanická můra, včelí mol, šashel - všechny tyto názvy se vztahují k jednomu hmyzu. Vosková molka, melonelový motýl z rodiny voskových molů, žije všude, s výjimkou oblastí s drsným klimatem, v úlech divokých a domácích včel. Délka dospělého motýla se pohybuje mezi 2 až 4 cm, přední křídla mají tmavě hnědou barvu, zadní jsou rozlišeny světlejšími barvami. Orální přístroj dospělého molíku nemá proboscis, takže nemůže konzumovat žádné potraviny a životně důležitá aktivita je podporována nahromaděnými látkami. V dospělém státě ženy nežijí déle než 12 dní a muži 26.

Motýl položí vejce, která se za 7 dní změní na larvy octopodů můry se žlutou hlavou a miniaturní velikosti 1 mm. Jak roste, délka těla housenky dosahuje 2 cm. Celá doba larvy se živí odpadními produkty včel: voskem, peřím, královským želé. Podle recenzí včelařů jedna larva melonel je schopná zničit několik set včelích buněk a když je úl kontaminovaný, kolonie včel oslabují nebo zemřou.

Složení a vlastnosti tinktury moči vosku

Tinktura voskového motáčka je vyrobena z larvů motýlů. Dospělí se nepoužívají k přípravě léku. Rozprašovače tinktury larvů moru se domnívají, že příznivé vlastnosti housenek jsou způsobeny vysokým obsahem biologických látek, které se hromadí, krmením na včelí produkty včetně vosku. Složení extraktu z voskových můstků zahrnuje následující složky:

  • asi 20 aminokyselin, z nichž některé jsou nenahraditelné, tj. lidské tělo není schopno je vyrábět samo o sobě;
  • Cerase enzym - složka pro štěpení vosku má destruktivní účinek na bakteriální membránu tuberkulózy;
  • účinné látky inhibující viry;
  • stopové prvky, které stimulují růst buněk.

Původně byl nástroj určen k komplexní terapii spotřeby. Následně byla tinktura podporována jako alternativní léčivo pro léčbu tuberkulózy bez léčby a jako terapeutické činidlo pro léčení takových onemocnění, jako je:

  • onemocnění dýchacího ústrojí;
  • oslabená imunita;
  • ischemická choroba srdeční, infarkt myokardu, ateroskleróza;
  • ženská neplodnost;
  • mužská impotence;
  • křečové žíly;
  • onemocnění nervového systému;
  • anémie, leukémie;
  • gastritida, pankreatitida, vředy;
  • po chirurgické léčbě.

Na základě výtažku z larvů voskových molů se Okoved vyrábí k léčbě onemocnění a prevenci očních onemocnění a obnovení zraku. Tinktura moči v moči se doporučuje nejen pro nemocné, ale i pro zdravý a aktivní životní styl. Nástroj zvyšuje účinnost, zvyšuje vytrvalost, pomáhá svalovým tkáním rychle se zotavit z fyzické námahy. Nezapomeňte na tvůrce tinktury a lidi, kteří se zabývají duševní činností. Pravidelné používání produktu pomáhá zlepšit paměť, koncentraci a vytrvalost. Vzhledem k indikacím pro použití je pro téměř každého člověka vyžadován extrakt larvy můry.

Historie tvorby exotické tinktury

Podle pověstí byla tinktury larvů voskových můra používána již před mnoha staletími v Japonsku, Číně, Rusku, starověkém Řecku. První, kdo začal zkoumat voskovou mol, byl Ilya Mechnikov. Jeho výzkum pokračoval sovětský homeopatik S. A. Mukhin, který údajně vlastnil objev enzymu cerase, potvrzení antituberkulózního působení larv. Lékař zemřel v roce 1981 a jeho obušku zachytili Spiridonov, Kondrashov, Rachkov.

Příjmení homeopatu se objevuje pouze na stránkách míst včelařů, kteří aktivně podporují tinktury s fenomenálními vlastnostmi. V nejspolehlivějším zdroji Wikipedie na internetu nejsou informace o doktorovi S. A. Muhinovi ao jeho úspěších. S velkou pravděpodobností je celý příběh s výzkumem tinktury infuze můry legendou vynalezenou pro propagaci produktů.

Široká část obyvatelstva se naučila o tinktury na začátku tohoto století po publikování článku Karnejeva v časopise "Včelařství"

Názor lékaři o larvách tinktury

Všechna hodnocení lékařů o extraktu z voskových můry jsou jedna. Oficiální medicína nevidí předpoklady pro léčbu jakékoliv nemoci tímto nástrojem kvůli nedostatku vědecky ověřené základny. Navíc takový enzym tseraza, jehož působení se na lidi líčí, není uveden v klasifikaci enzymů a jeho chemický vzorec není ve vědeckých kruzích znám.

Taková široká škála efektů znamená zmatek. A destruktivní účinek na viry, bakterie a posilující účinek na buňky těla a účinek na krevní oběh atd. Výtažek z voskových můstků nesmí obsahovat tolik biologických látek, jak tvrdí výrobci. Vysoký obsah mikronutrientů a vitamínů se může chlubit jakýmkoliv farmaceutickým přípravkem, který se bude lišit výrazně nižší cenou a dostupností certifikátu kvality.

Pozitivní účinek extrakce larvy z můry na tělo je způsoben pouze účinkem placeba. Když pacient upřímně věří v zázračnou drogu, začne mozku produkovat příslušné látky a tělo spouští mechanizmus samoléčebného účinku.

Pokud aplikace tinktury voskových můrů není v rozporu s léčebným protokolem, může lékař povolit použití lidového léku, ale nemá právo doporučit ho, mnohem méně předepisovat.

Dávkování, kontraindikace a náklady na prostředky

Tinktura larv voskových můstků není dostupná v žádném farmakologickém podniku. Jedinými výrobci jsou včelaři. Mohou koupit jak hotový výrobek, tak larvy samotné. Nástroj je lékárnická láhev s tekutou tmavou barvou a plovoucími bílými housenkami. Roztok může být 10%, 20%, 30%. K přípravě 10% tinktury se odebírá 10 g larv, které se nalije 100 mg alkoholu o 40%, pak se elixír vytáhne na tmavém místě po dobu 2-3 měsíců. V posledních letech začaly připravovat tinkturu nejen z larv, ale také z exkrementů ovonok, odkazujíc na skutečnost, že jsou nasycené v kompozici než larvy.

Obvykle je tinktúra doprovázena návodem k použití, který připravuje výrobce, takže doporučení se mohou lišit. Některé kontraindikace pro použití zcela chybí a nástroj je doporučen i těhotným ženám, malým dětem. V jiných případech existují věkové omezení. Jediná věc, která spojuje lékaře, je minimální tříměsíční léčebný postup a dávkování léku: 1 kapka na jeden rok. Na některých prodejních místech se při sestavování dávky berou v úvahu nemoci a tělesná hmotnost.

Cena jedné láhve o objemu 50 ml vyrobené v Altai začíná na 300 rublů. Pro tříměsíční opevňující kurz budete potřebovat alespoň 3 flakonchikov. Výrobci doporučují pití tinktury pro stabilní výsledek po dobu 6 měsíců, pro kterou budete potřebovat koupit alespoň 6 lahví.

Hodnocení aplikací

Většinou se návštěvníkům míst výrobců ponechávají recenze používání tinktury z voskových můrů, méně často se vyskytují zprávy o fenomenálním elixíru ve fórech věnovaných boji proti tuberkulóze.

Olga, 45 let: "Můj dospělý syn dostal neuspokojivou diagnózu - tuberkulózu, stupeň rozpadu. Po tři měsíce byl ošetřen v nemocnici, poté byla předepsána ambulantní léčba. Na internetu jsem našel článek o léčivých vlastnostech tinktury z voskových můrů, objednal jsem si to od včelařů Altai. Syn jej bere pět měsíců, řekl, že se stát zlepšil. Budeme doufat v další pozitivní hybnost. "

Anna, 35 let "Unavená neustálým onemocněním a rozhodla se, že přijme posílení imunity. Založená potravina - začala jíst více zeleniny a ovoce, aby obohatila tělo vitamíny, a také získala tinkturu včelího moči za účelem zvýšení odolnosti proti virům. Za deštivým podzimem, ale kvůli mému překvapení jsem nikdy neudělal zima. "

Sergey, 40 let: "Můj syn má 15 let. Za posledních 7 let je neustále nemocen. Každé zima se mění na obstrukční bronchitidu. V lůžkové jednotce ho celý personál zná podle názoru a pohledem. Okresní pediatr se obává, že bronchitida se může změnit na astma a zatímco dítě je v dospívání, má stále šance na překonání této nemoci. Proto jsme všichni poslali naše síly k prevenci. Když jsem se zabývala hledáním účinného léčení bronchitidy, objevila jsem se na fóru osoby se stejnými problémy jako můj syn. Řekl, jak se mu podařilo porazit nemoc pomocí tinktury z cínu. Okamžitě objednalo 7 lahví, které byly dostatečné pro daný kurz. Syn neobjevil obsah lahvičky a housenky byly odstraněny. Trvalo 3 měsíce po zahájení infúze. Není možné říci, že syn byl úplně vyléčen, ale on se stal méně často. Po dvoutýdenní přestávce pokračujeme v léčbě. "

Sofia Lvovna, 43 let: "Můj bratr má včelí. Po přečtení recenzí o nádherných vlastnostech voskového motýla jsem ho požádal, aby sbíral larvy v nádobě, když měl příležitost. Tinktura připravená sami, nic komplikovaného. Zatím je léčba pouze měsíc. Zdá se mi, že jsem začal lépe spát a cítit se veseleji. "

Andrej Aleksejevič, student v Lékařském institutu v Lugansku: "Neznalost lidí je opravdu překvapující. Dvacáté první století ve dvoře a věří v léčivé síly kořen mandrakky, tinktury kůže rhino a nyní i v extraktu z voskového molu. Není tak strašidelné, když lidé používají tradiční medicínu spolu s doporučeními ošetřujícího lékaře. Je to děsivé, když se lidé vzdálí léku ve prospěch lektvarů. Nedávno byla pět let stará dívka přivedena do katedry, která se udusila. Sotva jsem se jí podařilo zachránit. A to všechno proto, že její matka, po tom, co byla malá holčička diagnostikována bronchitida, ignorovala jmenování pediatra a rozhodla se, že nebude otrávit dívku chemikou, ale vyléčit ji pomocí tinktury voskového motýlku. Zavolala jsem záchrannou službu pouze tehdy, když dítě mělo potíže s dýcháním. Před přijetím takových rozhodnutí, zejména pokud jde o děti, se zváží riziko a potenciální zdravotní rizika užívání lidových prostředků. "

Christina: "Abych přijal takový nechutný lektvar, musí existovat dobré důvody. Jsem velice potupný a nevím, co mě přiměje pít směs plovoucích housen, plných neznámých než. Kdo ví, možná byli mylně vyliti technickým alkoholem a po podání drogy už určitě nebudou potřebovat žádné léky. "

Anton Petrovich, 59 let: "Strávil jsem své včeliny už 15 let. Asi před pěti lety došlo k matnému kašli. Nebyla jsem diagnostikována tuberkulóza, protože nenalezly zřejmé příčiny kašlání. Musel jsem se spoléhat na tradiční medicínu. Moudrá žena ze sousední vesnice mi doporučila, abych připravila tinkturu larv voskových můrak. Tento "dobrý" pravidelně začíná v úlech, takže jsem nezažil nedostatek součástí pro přípravu léků. Odlupujte tříměsíční tréninky s měsíčními přestávkami. Po ročním kurzu byl kašel téměř pryč. Teď se jeho žena chystá na léčbu migrénové tinktury. "

Albina má 35 let: "Má přítelkyně je stará 31 let a nemohla otěhotnět. To, co už neudělala, na kterou lékaři a lékaři nepřišli - bylo to marné. Co se týče jeho manželky jako zbytečné, její manžel ji opustil. Chudá věc zcela ztratila smysl života - ani dítě ani manžel. Zatímco utrpěl velkou ztrátu hmotnosti, stal se vyčerpaný, sotva se pohyboval nohama. Její matka - pravidelná čtenářka zdravého životního stylu, trvala na tom, že její přítel začal pít tinkturu voskových molů. Postupně se kamarádka začala znovu vnímat, odpustila zradu svého manžela a setkala se s nádherným mužem. O šest měsíců později otěhotněla a pak se narodila zdravému malému chlapci. Za všechno, co se s ní stane, díky tinktury můry a někdy je její syn láskyplně nazýván "včelí".

Maria, 48 let: "Poselství jejího manžela, že měl tuberkulózu, nás šokovalo. Na obrázku bylo několik ohnisek a lékaři si založili manžela, aby se museli uchýlit k chirurgickému zákroku. Můj manžel byl léčen v lékárně TB a pil pilulky v hrsti. Věřím, že pro léčbu je třeba použít všechny metody léčby. Proto se stala častým místem pro fóra, veřejnost, ve kterých lidé sdíleli své způsoby boje proti tuberkulóze. Irský mech, kukuřičná semena, smetanový džem - který jsem prostě nedělal u svého manžela v nemocnici. Jednou, když jsem čekala na pracovní dobu, jsem se dostala do rozhovoru se ženou, která jako já přišla ke svému manželovi. Řekla, že poté, co vzala tinktura voskovitého molu, měla její manžel pozitivní dynamiku. Na její doporučení objednala tinkturu. Po třech měsících užívání začal muž získat váhu, tomografie vykazovala znatelné zlepšení a po 3 měsících byl její manžel převeden z nemocnice na ambulantní léčbu. Nemohu s jistotou říci, co přesně pomohlo mému milovanému: pilulky, tinkturu voskovitého molu nebo přesvědčení, že dokáže tuto chorobu překonat - hlavní věc, která nám pomohla. "

Aplikace z voskových můstků

Zde uvádíme pouze malou část všech skutečných recenzí, které nám návštěvníci v Knize návštěv napsali již více než sedm let existence našeho webu. A všimněte si, že jsou skutečné, každá z nich se nachází v této knize. Doufáme, že oživení příběhů těchto lidí bude užitečné pro jednoho z vás. Jako jeden z prvních přátel tohoto místa, Nikolaj řekl: recenze a rady jsou potřeba podporovat, povznášet ducha, víru a naději.

Tatyana (18.1.2013).
Dobrý den, Nina Dmitrievna! Já jsem vám dlouho nepsal, spousta věcí přišla. A teď je také špatná zpráva o nemožnosti dopravit svou tinkturku na Ukrajinu a my bez ní nemůžeme. Chci se podělit o své zkušenosti, možná že někdo přijde vhod. Můj syn má stabilní formu tuberkulózy, a ačkoli jsme léčeni v Itálii, není žádný výsledek. Bylo období (v červnu), kdy jsem ztratil veškerou naději. Měl jsem strašnou depresi. Syn se stal velmi tenkým, téměř nezmohl, stěží se stěhoval až na toaletu, měl strašné zvracení při užívání léku. A od července začali užívat tinkturu voskové můry: je to 50 kapek dvakrát denně, užívám 20 kapek denně. Výsledky se objevily o týden později: měl chuť k jídlu, začal snižovat kašel, přestal se udusit. Cítil jsem výsledek o něco později, ale již jsem cítil, že potřebuji žít, zlepšovat a navíc výrazně výkon. Syn začal vážit, snížil kašel, zlepšil spánek, zvýšil sílu. A to je navzdory skutečnosti, že neužívá léky, protože při pouhém zmínce o drogách nebo nemocnici se to třese. Vím, že existuje ještě dlouhá cesta k léčbě, ale když je výsledkem, je snadnější léčit a žít. Děkuji!

Elena (14.1.2014).
Dobrý den! Rád bych zanechal vaši zpětnou vazbu o zázračné léčbě - voskové můry. Moc se mi líbí váš produkt, jmenovitě tinktury z vosku. Je okamžitě zřejmé, že jsme nepřišli na běžnou falešnou falešnou lékárnu. Účinky jsou úžasné a nezáleží na tom, z jakých onemocnění je to možné. Přijmeme ji téměř celou rodinu. Dal svému neteři tinkturu z mol, měla časté sezónní nachlazení. Tentokrát celou zimu pili tinkturu dohromady, bylo to trochu jako figurína, ale překvapivě utrpěla zchladnutí snadno, měla by předtím nejméně 2 týdny s vysokou horečkou. Moje sestra také jako zimní jaro, tak konstantní sinusitida. Viděl tinkturu z voskovitých můstků jen měsíc a říká, že je mnohem lepší. Známka, jíž jsem vám poradil, že vaše oheň uhryzne, trpí rakovinou prsu plus pleurisy po více než pět let. Kapalina byla několikrát čerpána. Po třech měsících, kdy vzala můru, zaznamenala zlepšení, sputa začala ustupovat a brzy sám kašel prošel, ačkoli to bylo už tolik let v chemii. No, něco takového. Obecně platí, že vosková můra je velmi účinný lék, děkujeme vám za to.

Přečtěte si číslo 320 knihy návštěv stránek. Fatima.
Píšu to pro ty, kteří jsou nemocní bronchiálním astmatem. To opravdu hodně pomáhá.
Moje matka trpí astmatem po dobu 5 let. Před tím měla bronchiální onemocnění ve formě chronické bronchitidy, astma byla zpochybněna. Ale před 5 lety maminka začala mít útoky, po jednom z nich byla velmi obtížná, ona byla diagnostikována astmatickým stavem - nejhorší komplikací astmatu.
V příštích 3 letech jsme byli v nemocnici téměř každé 2-3 měsíce, byla neustále na hormonech. Jsem tak unavená, že jsem ztratila veškerou naději. A pak jsem se náhodou dozvěděl o voskové molici a rozhodl jsem se, že si objednám z beznaděje.
A začali jsme recepci. Na konci třetího týdne poprvé nepožádala o injekci, ve čtvrtém týdnu byla injekce snížena na dvakrát týdně. Pátý týden - zůstala pouze na inhalačním hormonu. A každý týden bylo z léků sníženo něco. Po 3 měsících jsme zapomněli na injekce...
Pití tinktury téměř 1,5 let. V současné době zůstává pouze droga Foradil Kombi jednou denně. Pokud dostanete zima, netrvá to čtrnáct dní, ale 3 dny. Myslím, že by byla úplně vyléčena, kdyby přestala kouřit. Bohužel, kouří, takže jsem se nyní rozhodl objednat voskovou můru s marží.
Moc děkuji, pro vaši upřímnost a pro vaše výrobky má máma skvělý pocit a vypadá dobře. Vosková můra není všelékem, ale velmi dobrým pomocníkem v boji proti astmatu.

Moth voskové můry recenze a kontraindikace

Recenze voskových močů

Publikováno: 01 březen 2017. Zobrazeno: 4,395.

Na internetu, v časopisech, v novinách je spousta zpětné vazby ohledně příjmu voskových molů. Rozhodli jsme se, že shromáždíme všechny recenze na našich webových stránkách a kategorizujeme je. Jsme si jisti, že budete spokojeni.

Vosková můra pro tuberkulózu

Lena (10/05/2015). "Včera jsem dostal kontrolní obraz - výsledek je velmi dobrý, 70% vyřešeno, zůstalo jen jedno malé zaměření.

A to i přes to, že jsem vypil extrakt z voskového motýlku za méně než 2 měsíce (od 22. července). Můj spánek se zlepšil, moje nálada se zlepšila, získala jsem několik kilogramů.

A příští týden mě převezmou na ambulantní léčbu (budu chodit jednou za týden na tablety). Manžel a syn také napijí vosková můra pro profylaxi. "

Alena (10.12.2013). "Již pět let jsem byl nemocný s plicní tuberkulózou. Alergie přicházejí k anti-TB lékům a játra okamžitě sedí. Rok bojoval s onemocněním těmito pilulkami, které se více nebo méně blížily, jen se zhoršovalo, zničení se objevilo.

Viděla Medvedku a ASD - to bylo zbytečné, nebyla tam žádná pozitivní dynamika. Jakmile začala užívat tinkturu můry, zničení bylo uzavřeno. Pi čtvrtý měsíc pijem tinkturu voskových molů. Cítím se skvěle. Dcera znovu Diaskintest hyper, ale všechny testy jsou dobré.

Přišel alergikovi, všechny testy prošly, žádné alergie vůbec. A imunoglobulin se převaluje. Fthisiatricians se rozhodli, že se jedná o běžnou alergii a nezačala se dělat dítě s více tabletami. Ale stále jí dávám kapku, nikdy nevíte, je lepší být v bezpečí. Zvláště pro imunitu není bolet.

Přestali ublížit. Pokud se objeví kašel a sliz, pak maximálně dva dny. "

Alexander (09/09/2014). "V polovině prosince 2013 mě dostal do nemocnice s tuberkulózou v ambulanci ve velmi vážném stavu a já jsem byl nesen na podlaze na podlahu. Po několika týdnech se to zlepšilo. Přežil. O měsíc později jsem se dozvěděl více o nejhorší věci.

V den 3, jak to dali, pravá noha stísněná. Hung stop. V únoru byl identifikován MDR +. Jedna věc potěšila tehdy: kancelář -. Od února o víkendech požádal o domácí. Od poloviny března jsem přešel na ambulantní léčbu. A ještě jedno neštěstí - paraproctitida.

To je onemocnění, které mě přivedlo a prozatím je trochu obtížné. Obecně platí kytice.

O extraktu z voskového mola: začalo užívat, jak doporučuje, několik kapek na začátku června. První měsíc, dokud se nehrozí, když je nemocný. Na druhém - ano, ano, posuny byly cítil. Začal chodit s hůlkou. Něco, co máma pomáhat s domácími pracemi. Ve třetím měsíci - ještě lepší.

Tuberkulózní chemoterapie trvala a pokračuje. Při podání: flura infiltrační tuberkulóza v horním laloku levé plicy s rozpadem. Pak bylo horší - miliární tuberkulóza, rozpad pokračoval. Dala druhou skupinu zdravotního postižení.

V polovině srpna viděli fibrózu levé plicní a pravé pneumokrózy, která se zdála zlepšit... poslaná do MSCT. A oh dobro! Jizvavá vláknitá dutina bez rozkladu! Dokonce i můj doktor TB byl překvapen a spokojen s takovým pokrokem. Od ledna do současnosti mbt-. Od března bydlím doma.

Předběžný výsledek: všechno společně dalo takový výsledek. Vosková můra je opravdu velmi, velmi dobrá. Ukazatele analýzy HIV budou hláseny později jako nájemné. Ale já podporuji další recenzi - dalšího pacienta - to ovlivňuje lépe. Paraproctitis je téměř pryč. Nohy pomalu trénujte. Já říkám sám. Dokončím stavbu domu.

Od ležení v květnu - v budoucnu se přestěhuji do zdravého. Boj o život a zdraví pokračuje. A nejdůležitější přání těch, kteří jsou na křižovatce - musíte věřit! Věřte v sebe. A budete v pořádku. "

Nina S-Va (04/07/2015). "O diagnóze" INFILTRATIVNÍ LEVÁ LUNGOVÁ TUBERKULÓZA "se učil po narození třetího dítěte dne 23.10.2013. Mám tuto infekci tehdy, když jsem byla těhotná bez imunity. Lékaři mi dávají podmínku: buď v nemocnici, nebo v patologii dítěte. Odjel jsem do Chanty-Mansijsku, vzal jsem svého manžela domů.

V nemocniční hrůze, někteří drogově závislí, vězni a biče, normální lidé jsou málo. Napili jsem jejich pilulky a výstřely a kapátka, jídlo je strašné, podmínky nejsou žádné. Řekli mi, že budu lhát po dobu nejméně šesti měsíců, napsal jsem zřeknutí se léčby, odešel domů s otevřenou formou, nedošlo k žádnému zlepšení. V nemocnici je morálně obtížné, ne psát vše. Po ležení po dobu 2 měsíců ztratil váhu na hrůzu.

Zatímco byla v nemocnici, četla všechno o tuberkulóze a četla o tomto léku - voskovou můru (požární hnízdo). Začal jsem v únoru 2014 popíjet výtažek z voskových peří, přestal jsem pilovat pilulky, protože Cítila jsem od nich ještě horší a silné křeče. V listopadu 2014 se ukázalo, že obrazy v kavárně ukázaly dobré výsledky, jmenovaly KT.

Při CT vyšetření se skvrna výrazně snížila, ale zůstala. V dubnu mi řekli, že mě převádějí do skupiny 3. Moje dítě se narodilo zdravé, díky Bohu. Mimochodem, pijem 25% výtažku z voskového motoru, nejdříve v kapkách, jak se očekávalo, pak jen oko. Pít hezký a skvělý, což způsobuje chuť k jídlu. Všechno zdraví a všechno nejlepší.

Nejdůležitější věcí není zoufalství, ale také jsem si myslel, že tato věta, jak se ukázalo, je onemocnění, které prostě léčí déle než jiné. Získejte brzy. "

Anfisa I. (14.1.2014). "V červenci 2012 objednané tinktury z voskové můry. Chci vám poděkovat za tak nádhernou drogu. Můj manžel byl diagnostikován s tuberkulózou a cukrovkou současně, v červnu 2012 byl předepsán chemoterapeutické léky, inzulín.

Ztratil 15 kg, léčba byla strašná, pilulky byly podávány k pití v hrsti 5-10 kusů a vy jste museli vypít všechno najednou před sestřičkou. Proto se začaly vyskytovat nežádoucí účinky: zadní část, žaludek, ledviny a játra se neúnosně bojí, tablety nebyly vždy absorbovány. Tinktura jsem objednala na vlastní riziko a přibližně v srpnu jsme zahájili léčbu.

O dva měsíce později se můj manžel začal cítit mnohem lépe, v listopadu začal pomalu zapomínat na prášky a v prosinci přestal pít úplně. V únoru podstoupil rentgen a prošel analýzou sputa, výsledky byly negativní.

Mimochodem, na překvapení lékařů, s diabetes mellitus - a on se zotavil za pouhých 8 měsíců a léčba byla předpovězena nejméně 1 rok. Uběhly dva roky, nyní jsme objednali infuzi, chceme pít pro prevenci a zachování imunity.

Vosková můra pro bronchitidu

Elena (14.1.2014). "Když jsme měli vnoučata a přestěhovali se s námi, ani jsem si nedokázal představit, že bych nechal projít všemi chladnými a virovými onemocněními dětí. Jeden a půl roku nepřestával být nemocný obecně. ORZ, chřipka, bronchitida, pneumonie, slabost, dechová slabost, takže druhý stupeň se sotva zvedl.

Obecně se celý rozpadal. A to je navzdory tomu, že jsem velmi aktivní osoba, všechno běží a vše je snadné, ale je to takový neúspěch. Když rentgenové záření našlo jizvu v plicích. Řekli, že to vypadá, že začíná tuberkulóza, ale pak se všechno uzdravilo. Možná se to stalo ze změny bydliště, žilo 45 let na Sachalin a 14 let žijeme v Kubanu.

Nejstarší dcera žije s námi, od jistých důvodů jí nikdy nebyla očkována a imunitní systém postupně úplně klesal. A teď mi můj starší sestra vyprávěla o tinkturě voskové můry. Napil jsem vosková můra po dobu 7 měsíců a dám mé dceři 5 měsíců.

Výsledkem je: nikdy jsem nebyl nemocný, i když jsem vyskočil téměř nahý venku (náklady na soukromý dům). Vnoučata jsou nemocní, nemáme žádnou starší dceru. Měl jsem také hodně síly, a druhý den, na mou velkou spokojenost, vyčistil sníh na ulici, uvědomil jsem si, že nemám absolutně žádný dech. Dcera také přestala bolet.

Čekám na léto, protože v oblasti Kubán jsem alergický na rozkvet ambrosu, ale opravdu věřím, že s pomocí tinktury mohu tuto nemoc překonat. "

Margarita (14.1.2014). "Vypil jsem extrakt z voskové můry po dobu 3 měsíců. Teď jsem se rozhodl pozastavit 2 týdny. Předtím jsem strávil 3 měsíce pít islandský mech s mlékem na noc.

Moje bronchitida s astmatickou složkou mi nikam neodstoupila, ale nikdy, ani na jaře, ani v zimě, jsem nebyla nemocná ani nepil antibiotika.

Cítím se více sebejistě a existuje naděje na lék... Jednoduché kapičky, ale účinek je obrovský! "

Vosková můra pro kardiovaskulární onemocnění

Alexander Stanislavovič (31. srpna 2012) "Jsem 60 let. Z těchto 25 kalendářních let jsem sloužil v námořnictvu. Kapitán 2. místo je nyní vyřazen. V podstatě je služba spojena s jadernou flotilou.

Po svém propuštění pracoval v obchodních strukturách na různých manažerských pozicích. V roce 2007, uprostřed emočního stresu, utrpěl první infarkt. Bohužel jsem neudělal žádné závěry správně a v důsledku toho jsem dostal druhý srdeční záchvat, přibližně za stejných podmínek.

Během a po rehabilitaci jsem s pomocí mé ženy četl celou řadu literatury. V tomto okamžiku jsem se rozhodl pro další zacházení.

S pomocí Boží pomoci jsem při vzorkování dospěl k kombinaci mírné fyzické námahy, léčby bylinkami a extraktu z voskového můra. Cítí se dobře. "

Inna (04/02/2014). "Před několika měsíci jsem měl tachykardii. Puls se každým dnem vypnul na 100. Navíc vysoký nižší tlak. Neustále nad 90 let. Snažil jsem se hledat příčiny, snažil se vypořádat sám, ošetřený lidovými prostředky. Ale uvědomil jsem si, že bez beta-blokátorů to nedokážu.

Když jsem se dozvěděl o požáru, důsledně jsem pil Atenolol, který mě samozřejmě netušil. Poté, co jsem začal užívat tinkturu voskových můry, čekal jsem na slibovaný 10. den. Je napsáno, že 10-denní příjem mrtvých kostí snižuje tlak o 10-15%. Ale zázrak se nestalo.

Tachykardie byla stále tam a můj nižší tlak stále vyskočil. I nadále jsem však dostával tinktury. A po třech týdnech užívání ve čtvrtém týdnu jsem si uvědomil, že není třeba užívat přípravek Atenolol. Zpočátku jsem si myslel, že je to jen nehoda. Ale i v pátém týdnu byl puls a nižší tlak v normálních mezích.

Nyní můžu s jistotou říci, že to bylo od obdržení voskového můra, že se vše vrátilo do normálu. Pah-pah-pah. "

Vosková můra pro onkologii

Elena Ivanovna má 60 let. Koupil jsem oheň náhodou, když jsem šel do lékárny pro bronchiální léky (protože mám chronickou bronchitidu) a šel do obchodu s včelařskými výrobky na cestě.

Rozhodl jsem se, že budu bez antibiotik tentokrát. A není ztracen. Už druhý den ráno bylo snazší dýchat. Kvůli nemoci jsem nemohla jít s příbuzným v jiném městě.

Ale třetí den jsem cítil nápor sil a koupil si lístek.

Tento příbuzný měl štěkající kašel kvůli zhoršení bronchitidy. Po večerním požárním bouři se její stav zlepšil a další ráno jí kašel spadl. Po 7 dnech byl kašel úplně pryč.

Ognevku dala tetě (91 let), která měla kašel, tenkrát se cítila lépe.
Další bratranec dal Ogněkovi s laryngitidou a to opravdu pomohlo. O několik dní poté šla do práce. Jsem velmi ráda, že jsem našla Ognevku a rozhodla se ji vzít! Pocit velmi veselý! Doporučuji každému, aby vzal tento přírodní prostředek!

Svetlana Ilyinichna - 76 let (důchodci). Vezmu si Ognyovka-tinktura a Ogniyovka-mumiyo po dobu 2 měsíců. Během chůze se zastavilo udušení. Snížil tlak ze 180 na 150. Zastavila pití hodně pilulek. Stalo se to spoustou energie. Vylepšená paměť. Prošel kašel, vyčistil makroty plíce. Práce srdce se zlepšila.

Nina je 62 let. Pylyunkov vyléčil chronickou bronchitidu. Kašel prošel po 30 minutách. Zima přestala bolet. Firestrike v obchodě je velmi žádoucí.

Vladimir Ivanovich - 68 let (po masivním srdečním záchvatu začal užívat Ognyovka).

Cítil jsem zlepšení 10. den, bylo mi snadnější dýchat, moje srdce začalo fungovat lépe, moje nálada se zlepšila, můj krevní tlak se vrátil k normálu, lékaři nedávno provedli diagnózu aneuryzmatu, snížily krevní obraz: pokles cholesterolu a cukru, zvýšení hemoglobinu. Manželka Nina Semyonovna, po tom, co přijala Fireworm, začala spát lépe, zvýšila energii, bolest v nohou během artrózy poklesla.

Nikolai má 61 let. Přijala jsem oheň po celý rok. Zpočátku jsem byl velice pochybný, ale poslouchal jsem lékaře přítele a koupil jsem si ho. Vylepšené vidění, paměť. Hlemýžď ​​dobře odchází. Ztratila únava, vypadala vesele. Neexistují žádné kontraindikace. Dávám dítě.

Olga Nikolaevna - 64 let (lékař). Ona věděla a používala Ognyovku v době Sovětského svazu. Dnes každý třetí pacient mytologie používá Fire Trap.

Aplikuji s onemocněními bronchiálního systému, s kinezi plic, s onemocněními kardiovaskulárního systému a mozkových cév.

Pracuje skvěle pro normalizaci spánku a regeneraci buněk u starších lidí, čistí krevní cévy. Dokonale pomáhá kuřáci odstranit hlen.

Fedulova Tatyana Nikolaevna. Piju Ognevku šest měsíců. Neustále trpěl bronchiálním astmatem. Teď už mám zima. Tlak se vrátil do normálu.

Nikolaev Sergey Jurevich. Bylo 4 infarkty. Po 3. příjmu Ognevky zmizel dušnost, zmizely srdeční arytmie a nohy jí přestaly bolet. Odmítnuté pilulky. Firestrike funguje velmi efektivně.

Olga Jsem matka dvojčat. Trpí chronickou únavou. Po dvou týdnech užívání přípravku Fireblow bylo přidáno velké množství energie. To všechno stačilo. Bolest hlavy a závratě zmizely. Radím každému, aby vzal Ognyovku.

Kuznetsova Lyubov Nikolaevna. Plicní zánět, levé jizvy na plicích, snížená imunita. Lékaři nemohli pomoci, léky nepomohly. Po dvou týdnech se Fire začal cítit skvěle.

Nikolay je 65 let, Tatiana má 62 let. Nikolay: Byly problémy s vysokým krevním tlakem. Po 10 dnech užívání přípravku Fire-mumiyo se tlak snížil ze 180 na 140. Tatyana: Po jednom kurzu se stala aktivnější, snížila krevní tlak a zvýšila pracovní kapacitu.

Související záznamy

Vosková můra: recenze lékařů, kontraindikace

Roztoč se nalézá všude, kde se chovají včely, a proto není možné označit produkt za nedostatečný. Navíc někteří včelaři samy o sobě nevědí, jak se vyrovnat s otravnou můrou: tento škůdce je schopen ničit celou rodinu včel.

V lidové medicíně se však používá vosková molka: zpětná vazba lékařů, kontraindikace a rozsah tohoto neobvyklého léku budou určitě zahrnuty v tomto článku.

Snažme se zjistit, jak se voskové můry dostaly do seznamu léčivých prostředků tradiční medicíny.

Kontraindikace používání voskového motoru, nebo spíše tinktury z něj, jsou minimalizovány, na druhé straně zpětná vazba od lékařů vás přemýšlí: stojí za to experimentovat s tímto nástrojem vůbec?

Paradoxně, v průběhu let nebylo použití můry pro lékařské účely přesně stanoveno, jaké jsou jeho výhody. Hlavním argumentem je, že v trávicím systému motýla je nějaký enzym, který rozkládá tuberkulózní bacilus.

Tento enzym dosud nebyl stanoven, což znamená, že není nutné hovořit o léčivých vlastnostech přípravku. Podle recenzí lékařů nemá vosková molina terapeutický účinek.

Někteří včelaři se zvláště zabývají chovem voskových molů. Pokud je to vhodné, mohou posuzovat pouze zkušení včelaři.

Výhody včelích produktů jsou mnohem vyšší než pochybný účinek motýlího parazita. Při léčbě tuberkulózní voskové molice však není stejná.

Lékaři jsou zmateni: pokud to není účinok placeba, jak se mohou pacienti s tuberkulózou rychle zotavit pomocí elixíru z larvů voskových můra?

Tinktura moči v moči: mechanismus účinku a příprava

Co může být užitečné voskové krtek: recenze lékařů nelze nazvat konsolidací, ačkoli kontraindikace k použití prostředků jsou velmi skromné. U tinktury si vezměte alkohol nebo vodku. Obvykle žijí zralé housenky pour ethyl v poměru 1:10. Koncentrace mladých larv může být zvýšena.

Předpokládá se, že nezbytný enzym je přítomen v menších množstvích. Výsledné suroviny trvají 10-14 dní. Podle recenzí včelařů má produkt starý alespoň měsíc dobré vlastnosti. Vezměte denně 20 kapek před jídlem.

V počátečním stádiu může být dávka snížena, aby se zabránilo možným alergickým reakcím a dalším vedlejším účinkům.

Slabé kontraindikace a vysoká, i když neprokázaná účinnost způsobují, že pacienti mají na sobě voskové krtek, přestože zpětná vazba od lékařů ohledně tohoto léku není pro vosková molka. Jaké jsou výhody tohoto produktu a jaké je jeho rozsah?

Jak již bylo uvedeno, terapeutické léčivo bude užitečné pro tuberkulózu. Může být také použit jako součást komplexní léčby při léčbě:

  • ateroskleróza,
  • prostatitida,
  • reprodukční poruchy u žen
  • nádorových onemocnění
  • nervové poruchy
  • kardiovaskulární choroby,
  • jakékoli onemocnění dýchacích cest,
  • Chřipky a chřipka.

Je třeba poznamenat, že voskový mol přispívá k normalizaci cholesterolu, má antifungální vlastnosti, normalizuje hormony. Lék se ukázal jako účinný při léčbě trofických vředů.

Tinktura pomáhá v boji proti herpesovým vyrážkám a kandidóze. Ve složení elixíru nalezly biologicky účinné látky ve vysoké koncentraci.

Přispívají k rychlému zotavení v pooperačním období i po onemocnění.

Lékaři hodnotí včelí mol a kontraindikace k jejímu použití

Přímé kontraindikace použití alkoholových můra na bázi voskovité molice jsou ulcerativní léze jícnu a žaludku.

Během těhotenství nezneužívejte tinkturu, ačkoli v pozdějších obdobích je přípustné používat kompozici k odstranění pozdní toxikózy.

Alergické reakce a hepatitida jsou také považovány za kontraindikace k použití terapeutického činidla.

Spočítat na pozitivní zpětnou vazbu od lékařů není nutné. Obvykle poskytují negativní hodnocení metod oblíbené léčby a voskové krtek není výjimkou.

"Pokud není zneužíváno, můžete použít"

Myslím, že alkoholová tinktura na larvách voskového motýla je pro zdraví zdravá. Chemické složení larv nebylo plně studováno a není možné mluvit o vědecky prokázaném terapeutickém účinku.

Navíc je droga nabízena pouze ve formě alkoholu, což znamená, že pro některé lidi je prostě nepřijatelné používat voskové molice. Pokud však člověk věří ve výhodu tohoto produktu, pak ho nejčastěji získává.

Nevylučuji užívání elixíru ve spojení s jinými léky k indikacím, ale pouze v mírných množstvích a pouze při absenci přímých kontraindikací.

"Proč ne jen polknout kvůli zdraví!"

Za ta léta praxe jsem viděl mnoho svých pacientů: jeden věří v terapii moči, a někdo používá výtažek z housenek. Pravděpodobně není možné úplně vymýtit nevědomost v lidských myslích. Tinktura z motýlí larvy parazitů může přinést praktické výhody pro zdraví, bez ohledu na slib, nebo dát výrobcům „magické“ elixíry.

Vosková můra - 2 efektivní recepty a vše o aplikaci můry

Vosková molka je známá všem včelařům jako nejhorší špinavý pes. To je také nazýváno včelí mol. Samotný motýl není pro včelstva nebezpečný, ale jeho larvy jsou skutečnou iluzí. Oni jedí perga, med, vosk a dokonce i malé včely. Bez ohledu na takovou reputaci je stále mnoho využití a zisku.

Voskové molice - léčebné vlastnosti

Stojí-letá praxe jeho použití lidovými léčiteli svědčí o použití ohniště. Vosková molka je známá od dob starověkých civilizací.

Zájem o tento biogenní stimulátor, který nezmizel, dokazuje, že skutečně pomáhá vyrovnat se i s těmi nejsilnějšími patologiemi.

Chemické složení můry je velmi bohaté a různorodé, je způsobeno těmito produkty, které jsou v larvové fázi absorbovány hmyzem. Vosková můra je bohatá na následující prvky:

  • peptidy;
  • mastné kyseliny;
  • bílkoviny a sacharidy;
  • serotonin a acetylcholin;
  • sacharidy;
  • nízkomolekulární růstový faktor;
  • ionty draslíku, zinku, železa, selénu, fosforu, mědi a jiných kovů.

Kromě toho velká vosková mol a larvy obsahují komplexy protein-peptid. Tyto látky zastavují růst a reprodukci gramnegativních bakterií. Roztoč je přírodní surovinou, ze které lze vyrobit bezpečné a účinné léky. Takové léky mají následující vlastnosti:

  • urychlit metabolismus;
  • mají kardioprotektivní účinek;
  • normalizovat krevní tlak;
  • urychlit výměnu energie;
  • provádět antimikrobiální, antibakteriální a antimykotické účinky;
  • normalizovat hladinu cukru v krvi;
  • mají regenerační vlastnosti;
  • zlepšit složení krve;
  • urychlit transport krve;
  • zlepšit spánek;
  • stimulovat reprodukční systémy mužské a ženské.

Výtažek z voskových můry - léčivé vlastnosti

Často se vyskytuje vysoce koncentrovaný extrakt na alkoholovém základě. Tento lék je netoxický. Výtažek z voskovitých má tyto příznivé vlastnosti:

  • má silný antibakteriální účinek;
  • reguluje kardiovaskulární systém;
  • stabilizuje glukózu a cholesterol;
  • má antioxidační účinky;
  • provádí intoxikaci těla;
  • snižuje projevy změn souvisejících s věkem;
  • obnovuje strukturu tkání.

Tinktura voskových můstků - hojivé vlastnosti

Tato droga má mírnější účinek než extrakt. Nicméně to neznamená, že je méně efektivní. Tinktura larvů voskovité má bohaté chemické složení, takže má následující léčebné vlastnosti:

  • zvyšuje duševní a fyzickou výkonnost;
  • zlepšuje metabolické procesy;
  • posiluje obranný systém těla;
  • má příznivý vliv na emoční stav;
  • stimuluje zvýšení svalové tkáně;
  • normalizuje krevní tlak;
  • zlepšuje fungování srdce a oběhových systémů.

Vosková můra - aplikace v tradiční medicíně

Ognevka má značnou popularitu mezi příznivci alternativních terapií. Častěji se předepisuje ve formě extraktů a tinktur. Takové léky jsou předepsány pro vnitřní i vnější použití.

Ačkoli vosková molka je široce používána v tradiční medicíně, někteří lékaři (příznivci tradičních metod léčby) jsou skeptici tohoto nástroje.

Považují to za zcela zbytečné a dosažené výsledky předepisují placebo efekt.

Jiní lékaři, na druhé straně, předepisují vosková můra jako pomocné léčebné činidlo.

Věří, že drogy, které obsahují vlajku, jsou skutečně účinné, za předpokladu, že pacient přísně dodržuje předepsané dávkování.

Diskuse a kontroverze kolem tohoto úžasného nástroje pokračují dodnes. To je zcela normální, protože vědci stále studují své léčebné vlastnosti.

Extrakt z voskových můry - aplikace

Tato léčiva má širokou škálu použití. Výpis z včelího ohně je předepsán pro léčbu takových onemocnění jako:

  1. Tuberkulóza a plicní onemocnění. Účinné látky této drogy mají škodlivý účinek na hůlku Kocha. Dále lék urychluje hojivý proces poškozených tkání. Další extrakt se aktivně používá při léčbě plísňových onemocnění: tyto patologie jsou komplikacemi, ke kterým dochází po chemoterapii.
  2. Kardiovaskulární choroby. Po užívání tohoto léčiva se frekvence a počet záchvatů dechu sníží, výkon elektrokardiogramu se zlepší. Droga může být užívána pro krátkodobé nebo dlouhodobé kurzy. Při dlouhodobém užívání (více než 1,5 roku) je zaznamenána pozitivní dynamika změny jater v myokardu.
  3. Léčba a prevence změn souvisejících se stárnutím v těle. Je třeba poznamenat, že po desetidenním podání extraktu je pozorován stálý pokles krevního tlaku (klesá asi o 10%). Využívá se vysušené a práškové sušené larvy v kosmetologii. Přidávají se k různým lékům proti stárnutí.
  4. Gynekologické nemoci. Extrakt je předepsán pro neplodnost, toxicitu, placentární nedostatečnost. Používá se také k normalizaci struktury endometria a zlepšení krevního oběhu v pánevní oblasti.
  5. Léčba adenomu prostaty. Účinek je dosažen díky přítomnosti kyseliny linolenové, linolové a kyseliny palmitové v extraktu. Tento lék normalizuje produkci testosteronu a zvyšuje motilitu spermií.
  6. Léčba rakoviny. Účinnost tohoto léku je způsobena skutečností, že larvy můry obsahují cerraz. Produkují tuto látku za účelem trávení voskových produktů včelařství. Pokud je lidský imunitní systém slabý, aktivuje se vývoj rakovinných buněk. Mají také voskovité skořápky. Tserraza ničí ochrannou "skořápku". Výsledkem je ukončení vývoje nádoru.

Tinktura voskové můry - aplikace

Tato léčiva má širokou škálu použití. Aplikace včelího molu má následující:

  1. Sníží glukózu v krvi, takže se tento nástroj používá k léčbě diabetu. Tento účinek je dosažen díky přítomnosti látky, jako je leucin, v tinktu.
  2. Vzhledem k přítomnosti kyseliny linolové tento lék snižuje hladinu cholesterolu.
  3. Používá se při léčbě patologických stavů zažívacího traktu (pankreatitida, kolitida, gastritida atd.).
  4. Aminokyselinový lysin a bioflavonoidy poskytují tomuto léku antivirový a antibakteriální účinek. Užívejte tento lék je doporučován během epidemie chřipky, stejně jako posílit imunitní systém.
  5. Vzhledem k přítomnosti nukleosidů, peptidů, aminokyselin a nukleotidů v tinktuře lék pomáhá zvýšit vytrvalost těla. Doporučuje se, abyste se před nadcházející intenzivní zátěží. Navíc tato "směs" urychluje proces svalové regenerace po těžké fyzické práci.
  6. Vzhledem k tomu, že tinktura voskových můstků je bohatá na tryptofan a fenylalanin, má příznivý vliv na emoční stav. Předepisuje se pacientům trpícím depresí, poruchou pozornosti a jinými duševními poruchami.

Recepty z mosazi

Droga může být zakoupena již v hotové podobě, ale pokud je to žádoucí, je vyrobena nezávisle. Proces vytváření takové "směsi" je jednoduchý. Pouze včelí mol, který je v larválním stádiu a ještě se nezměnil do kukly, by měl být použit.

Tito jedinci mají bohaté chemické složení, takže jsou považovány za užitečnější. Kromě toho by měly být použity pouze ty larvy, které byly nalezeny v úlu. Jedli přírodní produkty: voštiny, med, vosk.

V larvách pěstovaných za umělých podmínek mají méně užitečné vlastnosti.

Vytváření výtažku z voskové můry

Tento léčivý přípravek má vysokou koncentraci účinných látek. V domácnosti připravte 20% výtažek z larvů vosku. "Směs" se stejným obsahem "hlavní složky" si můžete zakoupit od apioterapeuta nebo včelaře. Navíc, pro sebe-přípravu léku bude potřebovat 70% ethylalkoholu.

Jak udělat výpis?

  • vosková můra - 150 g;
  • 70% alkohol - 500 ml;
  • vařená studená voda - 170 ml.
  1. Pečlivě vybrané larvy se umístí do skleněné nádoby a nalijí se alkoholem.
  2. Pokrmy jsou utěsněny a odesílány na tmavé místo po dobu 2 týdnů.
  3. Obsah nádoby protřepejte denně.
  4. Po 14 dnech se extrakt filtruje a smísí s vodou.
  5. Potřebu hotového výrobku skladujte v skleněné nádobě v chladničce. Doba trvání léčby a doporučená dávka určuje lékař.

Koncentrace tohoto léčiva je 10%. Pro jeho přípravu s použitím 70% alkoholu a larvy neuklivshiysya. Je žádoucí, aby velikost housenek nepřesáhla 1,5 cm. Tinktura voskového motoru není vystavena tepelnému ošetření, protože většina cenných látek je při zahřátí ztracena. Tento lék by měl stát při pokojové teplotě.

Bee sting - tinktury

  • larvy - 10 g;
  • 70% alkoholu - 100 ml.
  1. Vosková včelí molka je umístěna v tmavém skleněném misku a naplněna alkoholem.
  2. Kapacita se ucpává a posílá na ztemnělé místo.
  3. Každý den musí být směs důkladně otřesena.
  4. Po 10 dnech je tinktura připravena. Před použitím musí být vypuštěn. Uchovávejte hotový výrobek v chladničce. Napijte ji podle pokynů lékaře.

Použití extraktu nebo tinktury je možné nejen v boji proti určitému onemocnění, ale také jako profylaktické činidlo. V druhém případě je frekvence příjmu "směsi" snížena na 1 den za den.

Před přijetím tinktury včelí masti v boji proti určitému onemocnění by měl být pacient vyšetřen lékařem. Lékař podle výsledků předepíše individuální režim léku.

Wax Mole vs. Onkologie

Vezměte tento lék by měl být kurzy. Doba jednoho je měsíc, pak byste měli trvat 2-týdenní přestávku. Vosková můra může zvýšit účinek protirakovinových léků, takže spolu s tím musíte vypít další léky. Tím se zvýší účinnost léčby. Zde je návod, jak vzít výtažek z voskového mola pro rakovinu:

  • jednorázová dávka pro dospělou osobu - 5 kapek na 10 kg hmotnosti (u dítěte mladšího 14 let - 1 kapku na rok života);
  • musíte pít půl hodiny před jídlem;
  • frekvence příjmu - třikrát denně.

Vosková můra pro tuberkulózu

Tento lék by měl být pod dohledem lékaře. Tinktura moči vosku se nedoporučuje: léčba by měla být provedena pomocí extraktu. To je způsobeno skutečností, že tato látka má nižší koncentraci alkoholu, takže lék je kompatibilnější s jinými léčivy předepsanými pro léčbu tuberkulózy. Potřebujete takové drogy napít:

  • Jedna dávka pro dospělou osobu je 4 kapky na 10 kg hmotnosti (u dítěte mladšího 14 let, 1 kapku na rok života);
  • frekvence příjmu - 3 krát denně;
  • by měla být konzumována půl hodiny před nebo 2 hodiny po jídle;
  • vypijte měsíc, poté po dvoutýdenní přestávce pokračujte v léčbě.

Kašel můra

Léčba by měla být pod dohledem lékaře. Extrakt z moskytového můra by měl být opilý následujícím způsobem:

  • jediná dávka pro dospělou osobu je 2 kapky na 10 kg hmotnosti (děti do 14 let - 1 kapka na rok života);
  • nápoj by měl být 20 minut před jídlem;
  • příjem frekvence - 2-3x denně;
  • Kurz léčení se pohybuje od 14 do 21 dnů.

Waxy Mole Acne

Při řešení podobného problému se droga používá externě. Přestože velký vosk krtek může pomoci akné, je nejlepší použít extrakt larvy. Měl by být smíchán 2 lžičky této drogy se 2 polévkovými lžičkami. lžíce 33% vodného roztoku Dimexidu. Tato směs otřete postiženou oblast 2-3x denně. S touto kompozicí můžete vyrábět komprese a nechat je po dobu 5-7 minut.

Vosková můra - kontraindikace

Taková droga je velmi užitečná. Nicméně, moth vosk má má takové kontraindikace:

  • výstřednost;
  • období laktace;
  • věk dětí do 3 let.

Kardiovaskulární znamená tinktura plamenů - přehled

Poprvé mi náš kolega doporučil požár. Vedle nás je - Honey House. Tam, samozřejmě, prodávají všechny možné včelí produkty a jiné netradiční domácí medicíny. To je místo, kde ji koupila.

Zpočátku, včelaři tohoto ohně - vosková můra, myslím - nebyli moc šťastní. Přesto je hlavním škůdcem včelnice položen mraky vajíček, larvy se z nich vylíhnou. Ale i oni našli aplikaci. To je věřil, že od starověku - v Řecku a Egyptě. Voskovití larvy - podle pokynů - jsou jediné tvory na zemi, které dokážou trávit včelí vosk.

Je známo, že náš vědec Mechnikov věnoval velkou pozornost voskovcům, když pracoval na tvorbě léku proti tuberkulóze.

Není náhodou, že extrakty a tinktury z voskových můrů jsou považovány za nejlepší lék na léčbu tuberkulózy. Zdálo se mi to trochu divné, že je zde umístěno jako kardiovaskulární prostředky...

Nicméně "Ognevka" se nazývá univerzální lék na všechny nemoci. Výborný imunomodulátor. Pokud se opět uvěří, že pokyny pomáhá při různých nemocech - od bronchitidy až po adenom prostaty a očních onemocnění.

Vhodné pro vnější použití - pro otoky, záněty. A - v kosmetologii.

Včelí můry larvy jsou nyní speciálně pěstovány a tam jsou speciální techniky pro jejich zpracování. Extrakt obsahuje enzymy, nukleotidy, peptidy, serotoninové látky, stopové prvky, vitamíny, lipidy a mastné kyseliny. Obecně - mnoho užitečných pro tělo.

Můj kolega mi radil, Flaming Soul ", jak často trpí všemi druhy akutních respiračních infekcí, které posilují imunitní systém. Ona sama tvrdí, že pokud cítí příchod studené vody - bičuje ohnivá bouře - a všechno projde okamžitě. Ale ne špatně a pít celý kurz, jak je uvedeno v pokynech, tři nebo čtyři měsíce. Ve vzhledu je to taková tmavá kapalina. Může být přidán do vody, do čaje.

Pili jsem dva měsíce. Nezaznamenal jsem žádné zvláštní zázraky v mém těle. Takže došlo k pomalému nachlazení. Ale moc nemocné. Provádí se oheň, ať už mají jiné síly... Obecně platí, že tento účinek není zvláště pochopitelný. Snažil jsem se experimentovat se svým manželem a synem. Ale i zde není jasné. Začalo klesat - kape k ohni. Někdy - po dvou až třech dnech se ARD ustoupilo, někdy - ne.

Obecně pokračujeme ve studii.

Prodávají Ognyovka jiný (hodně Altai) a na různých místech, v Moskvě viděla nejen v Honey House, ale také v malých kioscích v nákupních centrech typu "City". Cena je také odlišná, láhev 50 ml stojí kolem 400-450 rublů. Dost dlouho na dlouhou dobu.

Plamenná vosková můra

My systematicky přijímáme tinkturu hasičů s celou rodinou (včetně šestiletého syna) po dobu dvou let za sebou. Kurz začínáme mimo sezónu, kdy jsou zhoršeny všechny druhy virových onemocnění. Bereme to jen jednou denně, ráno před jídlem.

Míchám jednu čajovou lžičku střelných zbraní ve stovce gramů libovolné tekutiny, šálek čaje a vůně necítí vůně nebo nepříjemné chuťové vjemy. Experimentálně jsme zjistili, že v důsledku vínové mýtné tinktury se virové onemocnění buď vůbec nedotýkají, ani neprocházejí ve velmi lehké formě.

Pokud dříve moje rodina může být nemocná dvakrát nebo třikrát ročně, teď je to nejvyšší časy, a pak jsme s lehkým strachem. Imunita se občas zvýšila, je zřejmé. Sám jsem si všiml, jak zmizely problémy srdce. Mám vegetativně-vaskulární dystonii, tachykardii, občas mám bolesti srdce.

Se střelnými zbraněmi probíhalo všechno hladce. Už jsem nervózní na drobnosti, stal jsem se mnohem klidnější a racionálnější. Spánek se vrátil do normálu a výkon se zvýšil. Srdce přestalo rušit, to určitě potěší. Četl jsem, že ohnivá koule snižuje tlak.

Zdá se mi, že ho vyrovnává, protože jako hypotonika jsem nikdy neviděl známky vyšší než 9050 a nyní je téměř normou 11070.

O ostrově ognevku čte někde na internetu. Nejdříve jsem si objednala granule, pak tinktura, druhá možnost je účinnější a v kombinaci je obecně vynikající.
Vedle normalizace tlaku a srdeční frekvence jsou bolesti hlavy úplně pryč, kvalita spánku se zlepšila a tělo bylo obecně oživeno a očištěno, jako by se cítil o patnáct let mladší, což je skvělý výsledek.

Trpím záchvaty hypertenze a pravidelně vzbuzuji zánět, někdy i přestávky. Pro mě se tento nástroj stal skutečnou spásou.

Lék má ve skutečnosti specifickou chuť, ale vůbec ne nakažený, a postupně si na to zvyknete. Chci okamžitě upozornit potenciální zákazníky, abyste je koupili pouze od výrobce na oficiálních stránkách. Pocit obrovské poptávky po této droze od pacientů, mnoho rozvedených lidí se rozvedlo. Proto buďte opatrní a přejeme vám vše dobré zdraví.

Jistě, protože se jedná téměř okamžitě. Po prvním příjmu jsem cítil nával síly a rozhodl jsem se, že pokud by tento efekt přetrvával, znovu bych koupil Ognevu.

Večer mám doslova několik kapek tinktury a na obědě si vezmu granulovanou mumii, nerozpustím ji ve vodě, ale jednoduše ji dám do úst a pije ji.

Žvýkám co nejvíce opatrně, aby se granule změnily na prášek, v džbánku je jen 6 kusů, ale je dostatečné na měsíční kurz, pokud ho použijete pro pár s tinkturou, můžete užít jen 2 denně. Smack, který kapky, které granule zcela specifické.

Má se za to, že produkt je přirozený, pachuť je přerušena plátkem citronu, je to nezbytné jako tinktury na alkohol. Také jsem si všiml, že když uvízne hrdlo, stojí za to žvýkat pár granulí a snažit se je spolknout bez vody, bolest v krku okamžitě zmizí, žádné spreje, lízátka a další chemikálie nejsou potřeba.

Přírodní ingredience vynikají práci s bakteriemi. Po příjmu začne hrdlo spálit, jako kdyby jsem zkoušel jód. Pálení je dostatečně silné, takže nedoporučuji konzumovat mnoho granulí najednou, maximálně dva. Z mínusů není lahvička na tinkturu vybavena zátkou, pipetou a dalšími věcmi. Potřebujete se přizpůsobit, abyste kapkují správnou částku a nepřehánějte ji.

Od dětství nemám rád mumii, ale co se nedá udělat pro zdraví. Žvýkat granule, jak se doporučuje, se ukázalo být mimo mou sílu, a tak jsem je umyla vodou. U tinktury jsou věci trochu horší, t.

chutnat výrazněji. Každé mé utrpení však není marné - tlak už neskáží a cítím se lépe, postupně se začal vrátit k józe, která byla předtím opuštěna.

Nevím, jestli je to spojeno se zkouškou požáru, ale všiml jsem si, že je snazší zapamatovat si nová slova při učení se němčině, je pro mě snadnější soustředit se na nový materiál, nemusím to opakovat několikrát.

Snažil jsem se Ognevka Mumiye v granulích. Tři týdny užívání drogy za dobré výsledky: předchozí prudké nárazy tlaku již dávno zmizely, srdeční frekvence se vrátila do normálu, bolest hlavy zmizela. Od pádu jsem nikdy neměl nachlazení a obecná pohoda se zlepšila hodně, protože hladina cukru se vrátila do normálu.

Složení Ognevky bylo naprosto bezpečné a nezpůsobilo vedlejší účinky z gastrointestinálního traktu. Velmi spokojen. Cena mi vyhovuje také.

Mumiyovi jsou přiděleny téměř zázračné léčebné vlastnosti. Zkoušel jsem jak tinkturu, tak i mumii v granulích. Přijměte nebo. Společně nemá smysl. Ve skutečnosti se jedná o stejný výrobek v různých formách uvolňování.

Granule jsou koncentrovanější, ale absorbovány tělem delším a okamžitý účinek by neměl čekat. Tinktura okamžitě vstoupí do těla ve své dokončené podobě, poté co efekt přichází rychleji. Piju kurzy po dobu 30-45 dní.

Zvláště platí v podzimním jarním období, kdy jsou téměř nevyhnutelné viry, nedostatek vitamínů a další potěšení. Nemocní méně, cítím se skvěle.

Moc se mi líbilo, jak začal fungovat žaludek! Žádné křeče, nadýmání a těžkost. Můj tlak je obvykle nízký a nemohu ho zvyšovat pomocí plamene. Přírodní lék, dokonce i v sovětských letech, známý všem. Odkud tyto ceny upřímně nerozumím.

Kromě toho jsou sklenice velmi malé. Super mega cool efekt od něj a nikdy nebude. Pokud jste nemocní, mumie nebude léčit. A tak, kvůli prevenci, proč ne. Stručně řečeno, nemám žádné nadšení, ale stále mluvím pozitivně. Pokud nejste alergický, stojí za to.

Používala tinkturu ogni k léčbě komplikací z pneumonie. V kombinaci s elektroforézou a terapeutickými dýchacími cvičeními se mi podařilo nakonec zbavit sípání a dušnosti asi za 2 týdny. Podívejte se jednou na lžíci jednou denně.

Je třeba říci, že alkoholová tinktury a musel "maskovat" vůni všemi druhy prostředků, takže v práci, Bože zakázat, si nemysleli, že jsem pil. Chuť je docela pěkná. Ale co dělat. Účinnost nejprve. Lék postupuje postupně, neočekávejte okamžité výsledky.

První zlepšení jsem se cítil asi 3-4 dny po zahájení recepce. A každý den bylo snazší dýchat, až do úplného zotavení. Kromě odstranění hlavního problému zlepšil ognevka můj obecný stav. Stala jsem se méně unavená.

Mou hlavu bolela mnohem méně často, i když dříve, s každou změnou počasí, následovala strašná migréna.

Dávám hodnocení 4,5 / 5, ale tinktura nemá velice příjemnou chuť, která vás nutí, abyste si udělala půl bodu, ale celkově se tento lék v mém případě ukázal z velmi dobré stránky.

Okamžitě jsem koupil alkoholovou tinkturu a kapsle, abych zkontroloval účinek každého doplňku, který jsem začal užívat každý druhý den a poté i tinkturu.

Řeknu hned, že duchovní tinktura je tak povzbudivá, že bych ji nedoporučovala v noci, obecně po tinkturě jsem se cítila více povzbudivá než kdy jindy a to je za 45 let. Manžel vzal jen pár dní, pak řekl, že má problém s křeslem začal a hodil recepci.

Osobně jsem si nic takového nevšiml, všechno s mým traktu GI zůstalo normální. Tinktura je velmi lahodná s chutí, voní z koření, barva je bohatá na bronz, zbarví vodu nažloutlé barvy.

Během času jsem se zbavila nepříjemné pachuti tinktury, začala jsem žvýkat na citronovém klínu, jinak byla z úst ústa nepříjemná, všechny ty tinktury jsou velmi koncentrované. Kapsule nemají prakticky žádný zřetelný účinek, s největší pravděpodobností mají kumulativní účinek.

Doufám, že v komplexu oba přísady mě ulevují od nárůstu tlaku a konstantních nachlazení. Zatím jsou pozitivní výsledky vyjádřeny pouze tím, že jsem se stal mnohem méně unavený a měl v těle příjemnou lehkost, dokonce i moje nálada se zlepšila, možná je to jen placebo... Ale doufám, že recepce bude mít příznivý účinek na mé srdce.

Mám rád přírodní prostředky pro prevenci nemocí. Srdce pobřeží je obzvláště opatrné a blízké také se stává, že vyhazuje různé pomůcky. Plamen a mumie jsou můj oblíbený a osvědčený nástroj. Zasadil se s ním, matkou a tátou, babička jejího manžela také koupila takovou láhev. Koupím většinou tinktury, recepční forma je mnohem pohodlnější.

Tinktura funguje dokonce uklidňující a je opojná snadněji než stejný valerián nebo valoserdin. Večer ráno a večer užívám poloviční čajovou lžičku, dokud nemám v úmyslu dávku zvýšit, i když výrobci píší, že ji můžete užít s celou lžičkou. Zneklidňuje mě, že tinktura je alkoholická, což je způsob, jakým cítíte, když si vezmete tinkturu.

Je dokonce nějaká hořkost.

Po chvíli jsem se dozvěděl, že ogniye je také skvělý imunostimulátor. Všiml jsem si, že po zahájení léčby jsem nikdy neměl nemoc se studenou nebo chřipkou, ale tlak stále skáče.

Někdy srdce přichází na 50 let, hlava mu bolí, ale jakmile si vezmeš tinkturu, všechno se vrátí do normálu. Láhev trvá měsíc s trochou, podléhají pravidelnému používání.

Nástroj je vynikající a co je nejdůležitější, je přirozené a vhodné pro člověka v jakémkoli věku. Dala jsem pět špičkových pět.

Nikdo ještě nezadal otázky. Vaše otázka bude první!

Lipoproteiny s nízkou hustotou - LDL

Odrůdy L karnitinu